Teamet

Direktør Universet består af et stærkt team med mange års erfaring fra både offentlige og private arbejdspladser. Vi bidrager med hver vores specifikke kompetancer, og vi yder høj service og kvalitet - til konkurrencedygtige priser.

Maria Dressel -Direktør Universet-

Marialois Lilith D. Dresselr

Iværksætter / forretningsudvikler

Maria har 15 års erfaring som virksomhedskonsulent med rådgivning af små- og mellemstore virksomheder inden for forretningsudvikling, valg af salgskanaler og etablering af partnerskabs- og udviklingsaftaler, og tekstforfatning af salgs- og marketingmaterialer. Maria har også syv års erfaring som iværksætter. direktøruniverset@gmail.com

Susanne Glerup

Susanne Glerup

Grafiker

Susanne er grafiker med teknisk baggrund og indehaver af Vesterbro Grafisk. Hun har mere end 30 års erfaring bl.a. Københavns Kommune med at løse en bred vifte af opgaver fx layout, infografik, dtp, kortfremstilling, tekstudkast, korrektur, processtyring, klargøring til tryk og meget andet. Susanne har som en del af et grafisk team bl.a. løst en del opgaver under renholdskampagnen ‘Ren Kærlighed til København´.

info@vesterbrografisk.dk

Oscar

Oscar de Pablo

SEO-specialist

Oscar har 20 års erfaring med at skabe resultater og tilføre værdi til de digitale projekter, han arbejder med.
Oscars arbejde er baseret på den tilgængelige data omkring brugeradfærd. Han har både erfaring med at korrigere og udvikle igangværende digitale projekter, og at starte op fra nul med at udvikle strategier for, hvordan vi genererer trafik, optimerer brugerrejser og skaber resultater.

oskardepablo@gmail.com